Cégünk több éve foglalkozik szabadtéri vendéglátással. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a kisebb rendezvényektől kezdve a nagyobb fesztiválokig bezárólag teljes vagy kiegészítő vendéglátással.

Megjelenésünkben mindig szemelőtt tartjuk a rendezvény jellegét. Igyekszünk hozzájárulni a rendezvény színvonalának emeléséhez. Installációinkat és étel-ital választékunkat mindig a rendezvény témájának figyelembe vételével állítjuk össze. A szabadtéri látványkonyháink magas színvonalon tükrözik a magyar, sváb és mediterrán konyha elemeit, a díszítések a régi idők hangulatait tükrözik. Vendéglátó egységeink megfelelnek a mai kor szigorú HACCP rendszer feltételeinek. Bizonyos látogatottsági szintig rendezvények teljeskörű vendéglátását vállaljuk, széleskörű hagyományos ételekkel és italokkal.

Ízelítő az ételeinkből: sült bajor és csemege kolbász, sült tarja és csirkemell, rántott szelet, szerb hús, csülök és hagymás hús. Az általunk készített ételek hosszú évek óta töretlenül megkapják az "étvágygerjesztő" és "látványos" jelzőket, köszönhetően a minőségi és megbízható beszállítóinknak.

Kedvelt italaink között megtalálhatóak csapolt sörök, kézműves sörök, minőségi és forralt borok, limonádék, krampampuli, koktélok és röviditalok egyaránt. Továbbá elengedhetetlen kelléke italainknak a magyar minőségi pálinkák is.

Személyzetünk egyenruhában, kedvesen és hozzáértően igyekszik végezni a munkáját. Számunkra a legfontosabb a vendégeink elégedettsége és a közös, eredményes együttműködés.

Néhány referenciánk a teljesség igénye nélkül:

  • Októberfeszt, Budapest
  • Legion run nemzetközi sportrendezvény, Szentendre
  • Veterán motoros találkozó és börze, Hungexpo
  • Szüreti mulatság és kézműves vásár, Érd Ófalu
  • Pilisvörösvári Városi napok, Pilisvörösvár
  • Pilisszentiváni napforduló fesztivál, Pilisszentiván
  • Pilisszentkereszti fánk fesztivál, Pilisszentkereszt
Tekintse meg további referenciáinkat